Doe mee met de KiKa Haarlem City Walk. Juist nu!

Geld voor onderzoek voor 100% genezing is enorm belangrijk. Nog steeds overlijden bijna 100 kinderen per jaar aan de gevolgen van kinderkanker!
 

Start snel met werven


Laat iedereen uit je omgeving weten dat je voor KiKa de KiKa Haarlem City Walk gaat wandelen. En dat je een belangrijk doel hebt om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met kanker. Deel je persoonlijke link van je sponsorpagina met je Whatsapp contacten en app ze persoonlijk. In no time zie je de eerste sponsorbedragen op je teller binnenkomen. Harstikke leuk natuurlijk en dat inspireert je om verder te gaan.


Ga na je sponsorpagina en start!      


Organiseer een originele actie

Iedereen vindt het leuk om iets te krijgen als je ook wat geeft. Dus... verkoop pannenkoeken, cupcakes, wijnpakketten, paasbroden, beschilderde klompen etcetera. Afijn bedenk zelf een idee wat bij jou past. Wellicht ben je meer een organisatietalent. Organiseer in dat geval je eigen sponsorwandeltocht, sponsordiner of golftoernooi en vraag een mooie bijdrage. Ben je niet bang om te collecteren dan vraag je bij KiKa om een collectebus en met je persoonlijke QR code haal je in een dag best veel op. En je ontmoet en spreekt leuke mensen. Heb je nog PR spullen nodig? neem dan contact met ons op!

Contact met KiKa

Verkoop loten van de KiKa Loterij


Als je het leuk vindt om loten te verkopen en snel je sponsorteller op te laten lopen. Dan is de KiKa Loterij wat voor jou. Een lot kost € 12,50 en maar liefst 80% hiervan komt op jouw teller terecht. De overige 20% is voor de dekking van de organisatie van de loterij en de prijzen. De éénmalige trekking is op 18 december 2023 en de hoofdprijs is maar liefst € 1.000.000. Daarnaast zijn er nog vele geldprijzen en leuke andere prijzen te winnen zoals een week lang vakantie vieren op Texel in één van de vakantievilla's van De Krim. Via jouw profielpagina start je eenvoudig met de verkoop!


Check voor info      

Doe een zelfdonatie  

Sponsor jezelf ook met een bedrag. Dat helpt je bij het inspireren van jouw omgeving om actief bij te dragen aan je deelname aan de KiKa Haarlem City Walk en in het bijzonder aan het onderzoek naar 100% genezing van kinderen met kanker.
        
Ik doe een zelfdonatie

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen